Het verhaal achter Eska

De webshop voor jouw gezonde lucht, met inmiddels tevreden klanten in het hele land

Wij maken het kopen van een ventilatiesysteem transparant, super duidelijk en hartstikke makkelijk.

Hoi, wij zijn Eska. We verkopen ventilatiesystemen. En daar zijn we trots op.

Wij zijn een snel groeiende onderneming die in 2009 is opgericht met maar één doel: ervoor zorgen dat iedereen kan wonen, werken en leren in een goed geventileerde woning. Een mechanisch ventilatiesysteem kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij Eska wel. We zijn hard aan het werk om de aanschaf van een ventilatiesysteem niet alleen leuker, maar ook veel gemakkelijker te maken.

Eska heeft een breed aanbod in mechanische ventilatie en Warmte Terug Win units. Bij ons heb je keuze in verschillende merken en soorten. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Bij ons vergelijk je jouw nieuwe ventilatiesysteem helemaal online. We zetten alle producten met voordelen voor je op een rij en je hoeft daarom niet langs vijf verschillende installatiebedrijven of te onderhandelen.

Wij werken met een klein team in Barendrecht, maar voorziet Randstedelijke service en garantie. Je hoeft je bij ons ook geen zorgen te maken over extra kosten. De prijs die je ziet, is wat je betaalt: all-inclusive.

Het nut van een goede ventilatie met goed onderhouden ventilatiesystemen is enorm. Een ventilatiesysteem levert een verse luchtstroom binnenshuis op. Het simpelweg openzetten van raam zorgt hier helaas niet voor, maar een ventilatie wel. Een goed ventilatiesysteem bespaart op energiekosten en voorkomt vocht en schimmel. Het reduceert namelijk de vervuiling binnenshuis en het draagt daarom bij aan een efficiënte klimaatbeheersing. Gezondheid en comfort gaan hand in hand met de systemen van Eska. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan genieten van uw systeem door middel van uitgebreid onderhoud van hoge expertise.

Wij onderhouden alle systemen en installaties die tot doel hebben om een woning, kantoor, bedrijfsgebouw of school te ventileren. Bij de aankoop van een ventilatie van Eska installeren wij deze uiteraard gratis. Dat is een cadeau van ons aan jou. Wij doen dat voor particuliere huiseigenaren, maar bijvoorbeeld ook voor Verenigingen Van Eigenaren (VvE’s) en vastgoedbeheerders.

Eska is actief in de hele randstad en ook buiten de gebruikelijke werkuren staat onze service alle werkdagen klaar om te helpen bij spoedgevallen. Onze service is te vergelijken met een pizzakoerier. We werken snel en flexibel, maar wel zorgvuldig en netjes. Daar kunt u van op aan! Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en worden periodiek getraind om voorop te blijven lopen in ventilatietechniek. We beschikken over alle vereisten certificeringen (VCA).

Wij zijn onderdeel van PronkGroep.

Eska is onderdeel van PronkGroep. PronkGroep begon in 2001 met Bevico cleaning in Barendrecht. Met het idee om een gezond binnenklimaat te realiseren was PronkGroep klaar om Nederland te veroveren. Met de overname en oprichting van installatiebedrijven is PronkGroep vandaag de dag een toonaangevend Nederlands bedrijf voor het gehele binnenklimaat.

Zo richten Onnink en Roveco zich op de centrale verwarming binnenhuis; AircoPlan levert koele lucht met hun airconditioningsystemen; De elektra wordt verzorgd door Biemond-Elektro; Met dank aan Eska en Bevico kan iedereen genieten van een goed ventilatiesysteem; Ook in het onderhoud aan water en luchtgekoelde systemen van kleine utiliteit is PronkGroep te vinden met Rochema.

Samen met het netwerk van Bevico biedt Eska niet alleen een breed scala aan nieuwe en gebruikte ventilatiesystemen aan, maar ook uitgebreide service, garantie en onderhoud mogelijkheden.

4

Vestigingen

107

Werknemers

19

Aantal jaren actief

7

Bedrijven

We hebben al vele klanten geholpen met het vinden van de juiste woonhuisventilator. Het is is fijn om een glimlach te zien na het installeren van een nieuwe ventilator.Jordy Schenk - Bedrijfsleider