Service en onderhoud

Genieten van gezonde lucht zonder zorgen. Bij de installatie van je nieuwe ventilatie-unit begint het eigenlijk pas. Gezonde lucht, garantie, en keuringen, het is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Eska biedt zekerheid

Tegenwoordig beschikt iedere woning verplicht over mechanische ventilatiesystemen of Warmte Terug Win (WTW) units. Het is voor een goede woon- en leefomgeving noodzakelijk om voldoende verse en schone lucht naar binnen te voeren en vuile lucht af te voeren. Vuile lucht verlaat via de ventilatiekanalen de ruimte. Stof en vocht hecht zich aan de binnenzijde van de kanalen. Zo ontstaat er een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Om er zeker van te zijn dat je ventilatiesysteem optimaal werkt, is het noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren. Bij Eska is dit net zo fijn als een vakantie. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten. Ook dat is PronkGroep!

Maak een afspraak

Periodiek onderhouden

Om de werking van het WTW systeem of ventilatiesysteem op het vereiste niveau te houden is periodiek onderhoud aan te bevelen. Eska reinigt alle kanalen, ventielen en ventilatoren en vervangt de filters. Je kan bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt. Bij mechanische ventilatie is het belangrijk om iedere 3 jaar onderhoud uit te voeren. Bij een WTW installatie adviseren wij dit zelfs iedere 2 jaar te doen. Eska verzorgt tiptop onderhoudsbeurten.

Soorten onderhoud

Als je kiest voor een van de onderstaande onderhoudsbeurten, komt één van onze experts bij u langs om het systeem grondig te reinigen en filters te vervangen. Je profiteert dan van een voordelig tarief en betaalt geen voorrijkosten. Bij storingen proberen we de storing binnen 48 uur te verhelpen. Je kan al een onderhoud laten uitvoeren vanaf €100,- voor een MV installatie. Voor een WTW installatie betaal je een vaste prijs van €279,- euro incl. BTW. Dit is inclusief arbeidsloon en materialen. De prijs die je hieronder ziet, is daadwerkelijk de prijs die je betaalt. ESKA verzekert je ervan dat er achteraf nooit extra kosten bijkomen. Onze prijs is all-inclusive.

UitvoeringMV onderhoud klein (€100,-)MV onderhoud groot (€195,-)WTW onderhoud (€279,-)
Reiniging van alle ventilatiekanalen
Onderhoud en reiniging van de MV unit en ventielen
Onderhoud en reiniging van de WTW-unit en ventielen
Afstelling van het systeem en de ventielen
Meting van de afzuigcapaciteit
Advies over juist gebruik van ventilatiesysteem

Service

Eska is actief in het groot Randstedelijk gebied en ook buiten de gebruikelijke werkuren staat onze spoedservice alle dagen en uren van de week klaar om te helpen bij spoedgevallen. Onze service is te vergelijken met een pizzakoerier. We werken snel en flexibel, maar wel zorgvuldig en netjes. Daar kunt u van op aan! Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en worden periodiek getraind om voorop te blijven lopen in ventilatie- en filtertechniek. We beschikken over alle vereisten certificaten (VCA) en zijn STEK erkend.

Plan snel een afspraak in

Jordy zorgt ervoor dat er snel een monteur over de vloer loopt. Stuur een email naar info@eskaventilatieonderhoud.nl of neem contact op via 088 4009 750. Jordy en zijn collega’s zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Ik wil graag onderhoud aanvragen