Klantervaringen

Klantervaringen: Karwan van Ark (47)
Vorige maand heb ik door Eska mijn oude mechanische ventilatiebox laten vervangen. Ik heb gekozen voor een nieuwe box van Duco: de SilentBox. Ik kreeg ten eerste een offerte opgestuurd van hen. Daarna heb ik vriendelijk contact gehad met Eska om een afspraak te plannen voor de installatie. De monteur was netjes op tijd en hij heeft alles keurig opgeruimd toen hij wegging. Ook mijn oude ventilatiebox heeft hij meegenomen. De klus was super snel geklaard. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de box. Je hoort hem helemaal geen geluid maken en ik kan hem fijn besturen via mijn iPhone. Echt super handig!! Ik raad deze box aan.

Klantervaringen: Yaniek de Ron (25)
Heel klantvriendelijk! Ik heb een box van het merk Itho gekocht om mijn oude te vervangen. Ik vond de monteur heel aardig en deskundig en het was allemaal zo geregeld. Ik heb wel een minpunt: de box maakt geluid, maar ik heb er niet zo heel veel last van. De ventilatie is niet zo heel groot dus hij valt ook niet zo op. Ik heb aan de monteur gevraagd of hij mijn oude wilde meenemen en dat heeft hij gedaan. Ik heb een afstandsbediening erbij besteld en die is makkelijk te gebruiken vind ik. Ik zou de volgende keer zeker weer bij eska bestellen. Ik denk dat de prijs ook wel meeviel voor wat je ervoor terug krijgt.

Klantervaringen: Mateo Klaassen (61)
Ik heb een warmteterugwin box van Buva gekocht bij Eska. Een paar dagen nadat ik een afspraak had gemaakt met hen over het plaatsen van de box kwam ik erachter dat ik helemaal niet kon op die dag. Ik heb Eska meteen opgebeld om de afspraak te annuleren en ze deden er helemaal niet moeilijk over om de afspraak te verplaatsen naar een andere dag. Ik hoefde er ook niet voor te betalen of iets dergelijks! Uiteindelijk kwam de monteur langs en gebeurde alles keurig. Hij vroeg ook nog of hij mijn oude box moest meenemen. Pluspunt voor de fijne service. Wat betreft de box ben ik ook tevreden. Ik vind het heel handig dat ik hem via mijn Samsung telefoon kan besturen. Ook als ik uit eten ben bijvoorbeeld.

Klantervaringen: Rein Schoots (57)
Ik vind de informatie op de website netjes en overzichtelijk, maar ik heb zelf helemaal geen verstand hiervan. Ik heb daarom alsnog even met Eska gebeld om mijn vragen te stellen. Uiteindelijk ben ik goed geholpen door een vriendelijke meneer en heb ik ervoor gekozen om de WTW unit van Zehnder te kopen (de ComfoAir). Ik heb zelf veel last van stof in huis en dat is de voornaamste reden dat ik dit ben gaan aanschaffen. Wij hebben de box nu ongeveer een half jaar en ik merk een duidelijk verschil. De monteur was snel klaar met het monteren van de box bij ons thuis en we hebben tot nu toe nog geen complicaties gehad. Wel jammer dat bij de box geen afstandsbediening inbegrepen zit.